Kom jij ook naar EURAF 2018?!

Van 28 tot en met 31 mei 2018 vindt de vierde editie van het tweejaarlijkse, internationale congres over Agroforestry van de European Agroforestry Federation (EURAF) plaats. Het congres bestaat uit twee dagen lezingen, presentaties en discussie en twee dagen excursies. 

Nijmegen is gastheer en biedt als ‘European Green Capital 2018’ een uitmuntend podium voor de uitdagende focus van het EURAF-congres: ‘versnelling van inspirerende transities van conventionele landbouw naar Agroforestry als duurzaam landgebruik, om te vechten tegen klimaatverandering’. De internationaal gehanteerde term Agroforestry heeft daarbij dezelfde strekking als ons begrip natuurlijke landbouw.

Van Akker naar Bos verzorgt samen met de congrescommissie van EURAF de inhoudelijke voorbereiding van het congres. We nodigen jullie van harte uit om na te denken over een mogelijke bijdrage. Hier vind je aanvullende informatie, zoals ook de call for abstracts: je kunt een samenvatting inzenden van een presentatie die je wilt verzorgen in een workshop of in de vorm van een poster.

Deel dit bericht zo breed mogelijk onder je contacten! Het congres is bedoeld voor ieder die de transitie naar Agroforestry belangrijk vindt, inspiratie zoekt en inspiratie wil delen. Boeren zijn extra welkom, omdat juist zij in het brandpunt van deze transitie staan.

Eind september zijn de keynote-sprekers bekend en vanaf 1 oktober kun je je via de website van EURAF inschrijven voor deelname aan het congres. Wees er op tijd bij, de inschrijving stopt bij 500 deelnemers.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *